Tomorrowland

Full madness op de drukpersen

Tomorrowland

Full madness op de drukpersen

Tomorrowland is een van de meest geroemde dancefestivals ter wereld. Een deel van het drukwerk gaat door onze handen. Meer bepaald volgt alle stationery voor de winter- en zomeredities, van briefhoofden, deurhangers en naamkaartjes tot paspoorten en posters, het ritme van onze drukpersen. Essentieel is de kenmerkende, eensgezinde uitstraling van elk item: het drukwerk draagt het merk en versterkt het gevoel van feest, sfeer en verbondenheid dat Tomorrowland zo gevierd maakt.

Tomorrowland is magie en dus moet ook het drukwerk betoveren.

Geen betere manier om dat te doen dan met cold- en hotfoil. Voor de zomeredities en feestdagen bijvoorbeeld kozen we voor goudfolie. Dat voegt niet alleen een vleugje exclusiviteit toe, maar brengt ook structuur en reliëf aan in het papier, waardoor de sprookjesachtige full madness van TML tot leven komt onder je vingertoppen. Eenzelfde gevoel creëren we voor de winteredities, maar dan met zilverfolie: de zonnige look-and-feel maakt plaats voor een mysterieuze winterse warmte. Bovendien veredelen we bepaalde producten met koudfolie, wat een luxueuze metaalglans legt over het papier.

Tomorrowland is magie en dus moet ook het drukwerk betoveren.

Hotfoil brengt structuur en reliëf aan in het papier, waardoor de sprookjesachtige full madness van TML tot leven komt onder je vingertoppen.

Alle stationery voor de winter- en zomeredities van Tomorrowland volgt het ritme van onze drukpersen.