Naamkaartjes met spiritueel randje

Naamkaartjes met spiritueel randje

Misschien heb je een tijdje terug Kamp Waes gezien op televisie? Dan zag je haar wellicht passeren: Ann Maes, psycholoog en mental coach bij de Belgische luchtmacht. Een dame met force dus, in hoofd én ziel. Want Ann werkt niet enkel vanuit de wetenschap, ze hecht ook veel belang aan het spirituele. Een combinatie die passend tot uiting komt in haar nieuwe naamkaartjes. Grafisch designer Tina De Souter zorgde voor een prachtig ontwerp, onze account manager begeleidde de uitvoering ervan.

Ann kreeg ooit een houten staf met inscripties in runenschrift van een goeroe. Die wordt in abstracte vorm afgebeeld op de rug van het kaartje en extra belicht door te kiezen voor hotfoil. Daarnaast moest het kleurenpalet warmte en vertrouwen uitstralen: goud combineert met zacht scharlakenrood, kleuren die knipogen naar Anns openheid en toegankelijkheid.

 

Over het papier:

De kaartjes zijn gedrukt op Freelife Merida Scarlet, een hoogwaardig gerecycleerd papier dat bestaat uit 55% milieuvriendelijke gecertificeerde FSC®-vezels, 40% gerecycleerde vezels (in overeenstemming met de richtlijn FSC-DIR-40-004 EN) en 5% katoenvezels. Het papier is bovendien aan beide zijden met vilt gemarkeerd.

Object
Naamkaarten

Veredeling
Foliedruk

Papier
Fedrigoni: Freelife Merida Scarlet

Het kleurenpalet moest warmte en vertrouwen uitstralen: goud combineert met zacht scharlakenrood, kleuren die knipogen naar Anns openheid en toegankelijkheid