AUM Brussels

Menukaart

AUM Brussels

Ontwerp
WeWantMore

Object
Menukaart

Druktechniek
Digitaal (HP Indigo 7900)
Debossing (hardcover map)

Materiaal
Cover wijn- en menukaart: Suedel Luxe SLG4565 Prune
Cover Loungekaart: Suedel Luxe SLG4508 Neige

In en rond Brussel schieten de hippe restaurants als paddenstoelen uit de grond. Eén van de recentste toevoegingen aan dat indrukwekkend culinair portfolio is AUM, een bruisende restobar met oriëntaalse insteek die tijdens het weekend transformeert tot een levendige nachtclub, gedreven door zwoele Indian beats.

Fine dining, lounging en clubbing: het kan er allemaal, omgeven door het prachtige interieur van WeWantMore. Elk fijn detail klopt in AUM, tot en met de menukaart, waarin je ook onze expertise proeft. De kaart is bekleed met de exclusieve velvetachtige stof ‘Suedel®luxe’, die heel mooi de tactiele, glamoureuze sfeer van AUM weergeeft. De aangenaam zachte touch van het materiaal is een genot voor je vingertoppen.

Suedel® luxe is een product van Winter & Company, dat al sinds 1892 verpakkingen en boekcovers bekleedt. Het elegante uiterlijk van suèdeleer en de gladde afwerking geven een luxueus karakter aan je drukwerk. Het materiaal is bovendien beste vrienden met het milieu: het is REACH compliant en FSC-gecertificeerd. Er is zelfs een 100% gerecycleerde collectie: Suedel®luxe Recycled. Suedel®luxe is verkrijgbaar in 26 kleuren en ideaal voor folie, zeefdruk en offset.

De oprichters van AUM zijn Maxime Gillet, horecaondernemer pur sang en Lucka Wahba, ex-manager bij AB InBev en medeoprichter van het Japans-Peruaans restaurant Sanzaru in Woluwe. De twee boezemvrienden toverden een zogenaamd ‘High Energy Fine Dining-concept’ uit de hoge hoed: in AUM savoureer je de pittige smaken van de Indische keuken tegen de achtergrond van energetische oosterse vibes. De plek is een restaurant, bar en lounge in één en transformeert van donderdag tot zaterdag in de late uurtjes tot een zwoele nachtclub waar dj’s indringende Indian beats naar de dansvloer transporteren. Wij spraken met beide oprichters over de nieuwe Brusselse publiekslieverling én over de menukaart, die naadloos de unieke stijl en sfeer van de plek vat.

Klant in de kijker: AUM Brussels cover