Hino Motors

Een groeiende samenwerking

Een groeiende samenwerking

Sinds enige tijd schakelt Buroform een creatieve versnelling hoger voor Hino Motors, een Japanse producent van vrachtauto’s, bussen, dieseltrucs en onderdelen. Het bedrijf maakt deel uit van de Toyota Group en verkoopt jaarlijks honderdduizenden voertuigen. Om die succesvol onder de aandacht te brengen, vindt Hino de weg naar Mechelen. Wekelijks zwengelen wij de motor aan voor diverse opdrachten, die gaan van eenvoudig drukwerk tot grootschalige merchandising.

Huisstijldrukwerk voor Hino
Huisstijldrukwerk voor Hino

Het wagengamma van Hino Motors is een wereldwijd succes. Alleen de branding van het merk zelf, die mocht jonger en frisser, vonden ze daar. De eerste vraag van Hino aan Buroform was dan ook een luchtigere en levendigere uitstraling. Als eerste stap pakten we de naamkaartjes aan. Van die make-over was Hino zodanig van zijn sokken geblazen, dat we in één adem de nieuwe brochures mochten lay-outen en drukken. Nadien is de samenwerking alleen maar uitgebreider en intenser geworden. Allerhande POS materiaal zoals bijvoorbeeld: banners, batches, kiosken voor beurzen, pennen, vlaggen, powerpointpresentaties, noem maar op… Wekelijks krijgen we nieuwe opdrachten binnen voor de Afrikaanse, Japanse en Russische markt.

Of Buroform stilaan global gaat? Het gaspedaal is in elk geval ingedrukt!

Presentatiemap plastic bedrukken
Hino Motors presentatiemap
Geborduurde pet voor Hino
Huisstijldrukwerk voor Hino
Huisstijldrukwerk voor Hino

Hino was zo van zijn sokken geblazen door de kwaliteit van de naamkaartjes, dat de samenwerking alleen maar uitgebreider en intenser werd.