Stagiaire Kelly kijkt terug op haar stage bij Buroform

Stagiaire Kelly kijkt terug op haar stage bij Buroform

Hey daar, je kent mij misschien nog van enkele Instagram stories, maar voor zij die mij nog niet kennen: aangenaam! Ik ben Kelly en ik heb de afgelopen 14 weken stage gevolgd bij Buroform. Ik studeer bedrijfsmarketing en heb dankzij mijn opleiding de kans gekregen om te proeven van het bedrijfsleven. Omdat mijn ervaring hier enorm leuk en leerrijk was, blik ik graag samen met jou even terug.

Een spannend begin

Aan het begin van mijn stageperiode wist ik echt niet wat ik moest verwachten. Ik kende niets van druktechnieken of papiersoorten, dus vond ik het stiekem allemaal erg spannend. Gelukkig veranderde die spanning heel snel in een warm welkomgevoel. Ik werd met open armen ontvangen en had meteen door dat iedereen hier enorm hulpvaardig is.

Mijn stagementor Julie introduceerde mij in de wereld van het drukken en op korte tijd leerde ik alles over papiersoorten, druktechnieken en drukwerk in het algemeen. De opdrachten die ik kreeg zouden ook echt worden gebruikt op de website, wat voor extra motivatie zorgde! Ik stelde in het begin nog veel vragen aan Julie, die ze telkens met plezier beantwoordde.

Bijleren

Uiteraard kwam ik hier in de eerste plaats om bij te leren over marketing, wat fantastisch gelukt is. Niet enkel Julie maar ook Jesse heeft me enorm geholpen met verschillende tips & tricks. Hij stelde me bijvoorbeeld voor aan Simon Sinek en gaf advies tijdens de wekelijkse marketingmeeting.

De website van Buroform vertalen, content verzorgen en zelfs een websitepagina creëren… Allemaal zaken die ik nog nooit had gedaan, maar zo geweldig waren om te ontdekken bij de Buroform-familie. Mijn opdrachten hier waren bijzonder gevarieerd, wat de ervaring nog specialer maakt. Ik heb niet alleen bijgeleerd, maar ook plezier gemaakt, beter leren inplannen, mijn fotografieskills verbeterd en vooral enorm gelachen.

Mezelf nog beter leren kennen

Een stage zorgt ervoor dat je leert wat je wel en niet graag doet binnen een bedrijf. De hele dag achter een computer zitten is bijvoorbeeld minder mijn ding. Ik ben graag onder de mensen. Een job waarbij ik af en toe afwisseling heb, is dus meer iets voor mij. 😊

Weten wat je niet zoekt in een job of wat je niet ligt, is net zo belangrijk als ondervinden wat je wel graag doet. Kortom, ik heb mezelf dus nog beter leren kennen tijdens deze periode.

Een dikke merci aan iedereen van het Buroform-team. En vooral aan Julie, mijn stagementor, die mij elke dag heeft bijgestaan. Aan Jesse voor de tips & tricks tijdens de marketingmeetings en aan Lisa voor alle hulp. Aan Pieter, Lode, Sven en Dirk voor jullie begeleiding bij vragen en grappige opmerkingen. Kim, Werner, Leo… En zo zou ik eigenlijk iedereen willen noemen. Dus bij deze: bedankt aan IEDEREEN voor deze toffe 4 maanden!

Liefs,
Kelly

Benieuwd hoe het is om te werken bij Buroform? Neem gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!