Umbrosa

Catalogus

Umbrosa reference book

De hoge temperaturen van de afgelopen week zorgden voor grote drukte bij leveranciers van parasols. Het ideale moment dus om jou te inspireren met een merk dat niet mag ontbreken op je terras: Umbrosa. Geproduceerd in België, maar wereldwijd verspreid, staat Umbrosa bekend om zijn kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke parasols. Wij hadden de eer om hun referentieboeken te drukken, een project dat net zo prestigieus is als hun producten.

Hardcover en softcover voor Umbrosa

Verschillende uitvoeringen voor de cover

Dit boek werd in 2 verschillende bindwijzen voorzien. De hardcover variant straalt extreme luxe uit en is ideaal voor gebruik als catalogus in de winkels. Deze versie is robuust en ontworpen om indruk te maken. De softcover variant is lichter en flexibeler, ideaal voor vertegenwoordigers om mee op de baan te nemen of bij klanten achter te laten.

Object
Catalogus

Druktechniek
LE-UV Offset

Veredeling
Foliedruk

Bindwijze
Hardcover & Softcover (Otabind)

Papier
Softcover: Arena Rough Extra White 300g/m2
Binnenwerk: Arena Rough Extra White 120g/m2

Over papier De ‘Extra White’ tint in de Arena-collectie van Fedrigoni combineert uitstekend met de hemelsblauwe folie die voor de cover werd geselecteerd. Bij het bekijken van de cover waan je je meteen in een zomerse namiddag aan je zwembad met een cocktail in de hand. In het binnenwerk van het boek zorgt dit papier ervoor dat de beelden voor zich spreken. Een ongestreken look met uiterst scherpe afdrukresultaten, mede door onze LE-UV offsettechnologie.

Umbrosa collectie Versa UX Latte
Het drukken van de boeken met LE UV offset

Buroform is gespecialiseerd in het leveren van premium drukwerk voor merken zoals Umbrosa. Vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen leveren wij boeken, catalogi, magazines en brochures aan klanten in heel Vlaanderen, Nederland en de rest van Europa met vergaande service en expertise.

Als toonaangevende drukkerij streven wij ernaar om jouw visie tot leven te brengen met eersteklas druktechnieken en hoogwaardige materialen. Bezoek regelmatig onze realisaties om op de hoogte te blijven van onze recente realisaties in drukwerk.

Kies voor Buroform en ervaar waarom wij dé keuze zijn voor modern hoogwaardig drukwerk.