Facq

Stationery

Gepersonaliseerde naamkaartjes efficient en snel bij je krijgen

Object
Stationery

Druktechniek
Digitaal

Papier
Olin High White

FACQ is een Belgisch familiebedrijf.

Sinds 1880 volgden vijf generaties elkaar op die FACQ maakten tot de badkamer, douche, sanitair en verwarming specialist zoals we die vandaag de dag kennen. Welke je stijl ook moge zijn, je vindt er zeker de badkamer van uw dromen, decoratieve radiatoren, alles voor een milieuvriendelijke verwarming alsook de beste manier om uw installatie tegen kalkaanslag te beschermen.

In een mum van tijd is Facq NV verspreidt over heel België. Met meer dan 700 personeelsleden en 39 verkooppunten, werd het steeds moeilijker om gepersonaliseerd drukwerk te voorzien voor elk van hun 700 personeelsleden. Het duurde niet lang vooraleer ze in aanraking kwamen met BAAS (Buroform As A Service).
Dankzij onze service krijgt elk individu een naamkaartje op maat, rekening houdend met de huisstijl. Door ons web2print portaal BAAS is het gemakkelijk en efficiënt om je naam toe te voegen op het kaartje. Eén klik en enkele werkdagen later heb jij jouw gepersonaliseerd kaartje al in de bus. Gemakkelijker kan toch niet?