Eerste editie Café Cliché

Unieke uitnodiging

Unieke uitnodiging geeft Color Class(h) extra kleur

In september ging de eerste editie van Café Cliché door onder de noemer Color Class(h). De hele avond stond in het teken van ‘kleur’, een thema dat uiteraard inspireert tot een heerlijk experimentele uitnodiging.

Object
Uitnodiging

Druktechniek
Offset
Digitaal

Veredeling
Diepdruk
Letterpress
Kapvorm

Papier
Factory Yellow
Pale Grey
White Frost

Hoofdspreker op Color Class(h) was Lubos Bisto van papierreus G.F. Smith. Hij kwam vertellen over ‘The World’s Favourite Color Project’, de meest omvangrijke kleurenstudie ooit. ‘Marrs Green’ bleek uiteindelijk ’s werelds grote favoriet, waarop wij de tint gebruikten als basis voor onze uitnodiging. De rest van het drukwerk is één groot creatief experiment. Het eventlogo werd met diepdruk in het papier verwerkt en voorzien van gele accenten als extra verwijzingen naar het Color Class(h)-gevoel. Daarnaast reflecteert een gele golf in Factory Yellow papier onze huisstijl. Finishing touch is de tekst op de achterzijde in witte letterpress.

Om het event te promoten gingen we ook aan de slag met labels en kaartjes. Meer uitleg over Color Class(h) drukten we bijvoorbeeld digitaal op White Frost papier van Colorplan. Daarnaast creëerden we labels op Pale Grey-papier, zodat elke gast alle informatie direct in zijn agenda kan kleven.

De rest van het drukwerk is één groot creatief experiment.