‘A non-installed font’-kaart

Inspiratiekaart

‘A non-installed font’-kaart

Inspiratie. Als vormgever krijg je er nooit genoeg van. Daarom ontwikkelden wij deze hartverwarmende kaart als attentie voor onze grafische partners. Ze laat mooi zien hoe de juiste combinatie van druktechniek en papierkeuze extra lading geeft aan je boodschap.

Hotfoil op Colorplan-papier

Object
Inspiratiekaart

Druktechniek
Letterpress

Veredeling
Foliedruk

Papier
Colorplan Racing Green 540g

Spelen met lettertypes. Voor zowat elke grafisch vormgever is het een favoriete bezigheid in Adobe InDesign. Alleen stuit je af en toe op de vervelende roze balk die aangeeft dat het programma een font niet terugvindt. Dat gegeven vormde het uitgangspunt van de ‘Missing you like a non-installed font’-kaart. Het zalmroze verwijst daarbij niet alleen naar de typische balk, de kleur geeft de kaart meteen de liefdevolle uitstraling die past bij de eigenlijke boodschap. Door gebruik te maken van hotfoil krijgt het drukwerk bovendien een luxueuze look-and-feel. En het diepgroene Colorplan-papier voegt daar nog een vleugje exclusiviteit aan toe. De aandacht wordt meteen naar de kaart getrokken, en dat is toch vooral de bedoeling!

Hotfoil geeft het drukwerk een luxueuze look-and-feel.

De aandacht wordt meteen naar de kaart getrokken, en dat is toch vooral de bedoeling!

Ook helemaal weg van foliedruk?

Of benieuwd naar wat wij kunnen doen om jouw bedrijf, merk of product in the picture te zetten met deze of andere geavanceerde druktechnieken?

Onze papierexperte Sarah helpt je graag verder. Stuur haar gerust een mailtje via sarah@buroform.be of maak een vrijblijvende afspraak via Calendly om alle opties te bespreken.

Wij denken graag met je mee!