Buroform: uitbreiding van de digitale drukkerij

Digitale drukkerij Buroform
Digitale drukkerij Buroform

Wat met de zeefdruk kan, kan ook gewoon via de digitale weg. En die is een pak minder omslachtig. Vooral voor kleine oplages of om te printen in grote formaten biedt de techniek talloze voordelen. Bij Buroform zetten we hier hard op in, omdat het jou een flinke stap vooruit helpt.

Besparen door digitaal te drukken

Digitaal drukken heeft heel wat voordelen die voorbijgaan aan die van de traditionele zeefdruk. Om te beginnen is het een pak efficiënter en dus goedkoper. Zeefdruk wordt pas voordelig als je een groot aantal gelijkaardige exemplaren nodig hebt. Voor elke druk zijn er aparte films nodig en moeten er zeven aangemaakt worden. Die arbeid vervalt volledig waardoor de opstartkost flink naar beneden kan. Heb je maar één printexemplaar nodig? Dan vormt dat geen probleem, terwijl andere druktechnieken blind blijven voor die mogelijkheid.

Sublieme kwaliteit

Biedt digitaal drukwerk dan ook dezelfde kwaliteit als het intensievere zeefdrukken? Zeker wel. De inkten die we gebruiken zijn watervast en UV-bestendig. Je kan ze perfect integreren in buitentoepassingen. Digitaal printen werkt namelijk volgens het full color-principe dat een immens kleurenpallet bestrijkt. De printkleuren cyaan, magenta, geel en zwart kunnen eindeloos toegepast en vermengd worden. Het resultaat zijn diepe kleuren die jarenlang mooi blijven.

Waaier aan dragers en materialen

Met het klassieke zeefdrukken kon je al eindeloos variëren op materialen en dragers. De digitale druktechniek biedt evenveel opties. Beurswanden en panelen, glaswanden in kantoren, stoepborden, stickers, PVC-kaarten, gevelreclame… Kortom: alles wat met de zeefdruk kan, kan ook met de digitale grootformaatprinter.

Digitale drukkerij Buroform
Digitale drukkerij Buroform
Digitale drukkerij Buroform