Buroform maakt verpakkingen op jouw maat!

Verpakkingen komen in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk.

Dat je service goed verpakt moet zijn, behoeft geen verhaal. Dat je dat ook letterlijk mag nemen, is misschien minder vanzelfsprekend. Toch maakt de manier waarop je je producten presenteert deel uit van de merkbeleving van je klanten. Daarom ontvouwt Buroform voor jou een resem aan mogelijkheden op maat van je product én van je klant.

Handigheid voorop

Eenvoudig. Modern. Of uitgesproken luxueus. Met of zonder afzonderlijke afsluiting. Tegenwoordig kies je zelf hoe de verpakking van je producten eruit ziet, aanvoelt en functioneert. De manier waarop verpakkingsdoosjes geopend worden, kan je geheel naar eigen behoeven invullen. Heb je liever een klepje aan de zijkant? Of prefereer je er eentje bovenaan het doosje? Er zijn geen verkeerde keuzes, je kiest gewoon wat het best past bij je productverhaal.

Verpakkingen in allerlei gedaanten

Alles voor de vorm. Want die vorm is de essentie van je verpakkingsdoos. Bij Buroform kies je zelf de gedaante van je verpakkingsmateriaal. Heb je zelf creativiteit te over? Of spreek je graag die van ons aan? Dan denken we samen na over een volledig nieuwe vorm. Bovendien kunnen doosje voorzien worden van een eurolock of ophangoog om ze gemakkelijk ergens aan vast te hechten. Laat je graag een glimp van je product zien? Dan doen we uitsnijdingen of maken we vensters die een tipje van de sluier lichten.

Spelen met kartonsoorten

Maak van je verpakking een tactiele ervaring. Er zijn verschillende kartonsoorten op de markt die een heel eigen karakter geven aan je product. Denk aan sulfaatkarton, vlakkarton, eenzijdig of tweezijdig gestreken karton, cast coated, machinegestreken karton, hoogglans, niet gestreken en gekleurde luxekartons. Te veel om op te noemen dus.

De druktechniek bepaalt mee de uitstraling

Een verpakking hoeft geen ‘lege doos’ te zijn. Foliedruk, reliëfdruk met braille-inkt, blinddruk, uv-vernis, spotvernis en geurinkten: er zijn zoveel druktechnieken waarmee je een foto, tekening of logo op je verpakkingsdoos krijgt. Allemaal geven ze je materiaal een heel eigen uitstraling.

Bovendien kan je ook met de kleuren spelen. Laat je de doosjes drukken in PMS zijn de kleuren op voorhand bepaald en krijg je exact de tint die je wil. Ga je voor de quadri-techniek, dan worden de kleuren gemengd tijdens het drukken en krijg je een minder voorspelbaar maar rijker resultaat vanwege de grotere vrijheid.