B | inspired

Buroform website krijgt update
Buroform website krijgt update

Een nieuwe website, een nieuw begin

1 Mei is naast de Dag van de Arbeid ook May 1st Reboot, een wereldwijd event voor designers en webontwikkelaars. Geen toeval dat Buroform net die dag uitkoos voor de lancering van zijn nieuwe website, samen met meer dan 3000 andere creatievelingen.

Deze nieuwe website is niet zomaar een nieuwe website, het is een staaltje teamwork op alle niveau’s. Het laat exact zien waartoe het team achter deze snel groeiende drukkerij- en communicatiegroep in staat is, want deze site werd volledig binnenshuis opgezet. Van ontwerp tot programmering. Van desktop tot mobiel. Van Internet Explorer tot Google Chrome & Firefox.

“Dat toont onze kracht, want de voorbij zes maanden zat Buroform allesbehalve stil.” De website kwam in een periode van verschillende overnames, drukke deadlines en met de uitbreiding met een nieuw gebouw in Mechelen. “Toch hebben we samen volhard en mogen we even stilstaan en fier zijn op ons zelf. Maar niet te lang, want we moeten klaar staan voor morgen!”, vertelt trotse manager Jesse Marynen.

Print op alle mogelijke dragers

“Onze kerntaak blijft print op alle mogelijke dragers. Ons modern en uitgebreid machinepark is daar een mooi voorbeeld van, maar we gaan verder. We geven onze klanten vakkundig advies, leiden ze langs inspirerende voorbeelden en geven hen creatieve input. Zowel offline als online. Van idee tot eindresultaat.”

“Een voorbeeld: een mooie uitnodiging op tastbaar papier met eindeloze afwerkingsmogelijkheden zorgt voor een beleving bij de ontvanger en die is van onschatbare waarde. Een online uitnodiging bezit een schat aan relevante informatie over jouw statistieken. Print in combinatie met een crossmediale aanpak is de kers op de taart.”