Buroform gelooft in de kracht van team building!

Het Buroform Hercules Kids Team!
Buroform (g)roeit

Op 19 juni 2016 nam Buroform deel aan de Hercules Trophy Mechelen. Wat drie jaar geleden begon met een beperkte deelname, groeide voor Buroform uit tot een succesvol team building event met maar liefst 40 Buroform-aanwezigen!

Drie jaar op rij staan Buroform en zijn medewerkers op de sportieve terreinen van Hercules Trophy Mechelen. Drie sterke teams en één kids team gaven tijdens onze 3de deelname op 19 juni het beste van zichzelf om te strijden voor de overwinning. Tijdens de 12 labours die ze voor de kiezen kregen, kwamen heel wat kwaliteiten aan bod die een team sterk maken:

  • Vertrouwen (Blindfolded Golfcart Driving)
  • Samenhorigheid (Truck Challenge)
  • Overleg en inzicht (Brain labour)
  • Communicatie (Waiters run)
  • Uithouding (Telenet Business O2 Run)

Together we build the future

Door in te zetten op het welzijn van onze werknemers creëren we een sterk en tevreden team. Tevreden werknemers stralen een gemotiveerde teamgeest uit en daar heeft elke klant baat bij. Dit jaar zetten we ook fel in op de werk/privébalans van onze werknemers door het ganse gezin de kans te geven om deel te nemen aan deze sportieve dag vol fun. De kids die buroform vertegenwoordigden in het kids team waren door het dolle heen en kijken al uit naar de editie anno 2017.

Buroform stond niet alleen in de kijker door deel te nemen aan dit sportieve event, maar was bovendien Hercules Partner tijdens Hercules Trophy Antwerpen en Mechelen. Naar goede gewoonte publiceerden we tijdens deze Hercules-dagen de Hercules Update (real time krant) en konden de voetbalfans onder de deelnemers van zaterdag 18 juni uit volle borst meezingen met de Brabançonne. De tent in Mechelen werd goed voorzien van de Buroform/Brabançonne-flyer, en dat werd door de meer dan 4000 aanwezigen gesmaakt.

Proficiat team Buroform!